Belokranjski večer

tamburice - belokranjska pogača - pečen jagenček - Lepa Anka - Metliška Črnina - pesem - ples - glasba

Večer prijetnega druženja z belokranjskimi tradicijami. Za vas bodo zaplesali pari v avtentični beli laneni noši, zaigrali pa tamburaši na tradicionalnih tamburicah. Tudi vi se boste naučili zaplesati Lepo Anko in druge belokranjske plese. Ob belokranjski pogači kozarec Metliške črnine. Za večerjo izbor tradicionalnih belokranjskih jedi. Od kuhane šunke, preko jagenčka ali odojka na ražnju do ajdove potice. Zaključek ob pesmi, plesu in glasbi.

Dodatne informacije in booking

Trajanje:

5 ur

Kdaj:

Doživetje organiziramo skozi celotno leto.

Število oseb:

Od 15 do 70 oseb.

Doživetje vključuje:

dobrodošlica, folklorni program, tradicionalne belokranjski plesi in pesmi, hrana in pijača

Cena:

od 105€/osebo

Pošlji povpraševanje

Zakaj:

Za vas pripravimo celotno storitev organizacije in izvedbe avtentičnih teambuildingov, strokovnih ekskurzij, konferenc, seminarjev ter zabav.
Ker verjamemo v trajnostni razvoj, so naši produkti avtentični, lokalni in ekološki. Izvajamo jih v naravnem okolju ob čisti in topli reki Kolpi ali v vinskih 'gorah' Bele krajine.
V letu 2020 so naše produkte preizkusili vrhunski slovenski hoteli, podjetja, turistične agencije in novinarji. Ponosni smo, da so naše animacijske igre preizkusile tudi tekmovalke Miss Slovenije za miss sveta 2019.

Smo certificirani za organizacoijo dogodkov kot Certified Incentive Specialist (SITE).

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.