Vinska tura za prijatelje

Na poti se bomo spoznali z belokranjsko pogačo, steljniki, trtjem, zidanico navadnega smrtnika, vinogradnika Vinopivca - Dolca ter Jožefa Prusa, ki je bil petkrat razglašen za Vinarja leta Slovenije.

Pohajkovanje med zidanicami in vinogradi, ko »nikdar neznaš« pri komu in kako se bo zaključila zgodba. Vinogradništvo in zidanice so zapisane v gensko kodo vsakega Belokranjca. Z veseljem negujemo tako vinsko trto kot vino v kleteh. Najrajši pa se družimo ob »štucu« in nazdravljamo življenju. Zakaj se ne bi odpravili z nami odkrivat skrivnosti, ki jih med svojimi zidovi skrivajo zidanice.

Dodatne informacije in booking

Zakaj:

Zakaj ne bi poizkusili vrhunskih vin in lokalne gastronomije...

Kdaj:

Po dogovoru

Trajanje:

Vsaj 4 ure

Kje se srečamo:

po dogovoru

Primerno za:

prijatelje, ljubitelje vin, manjše skupine, pare, seniorje

Število oseb:

Turo izvajamo pri minimalno 5 osebah do maksimalno 8 oseb.

Doživetje vključuje:

Prevoz s klimatiziranim kombijem in profesionalno vodenje, 4x vinsko doživetje (skupaj 13 vzorcev vin), bogat narezek domačih mesnin, belokranjsko pogačo.

Cena:

79€/osebo

Način plačila:

predračun ali gotovina

Več informacij:

  • info@bravina.si
  • 040 593 191 (Gregor)
  • brezplačno individualno svetovanje o nastanitvah, animacijah in aktivnostih v Beli krajini.
Pošlji povpraševanje

Opomba:

Samo za polnoletne udeležence.

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.

Osebni podatki