Gastronomsko doživetje Bele krajine

Gastronomsko doživetje Bele krajine

penina - izbrana hrana in pijača - belokranjska pogača - vinska degustacija - domača večerja

Jedi in pijače ob katerih vam zaplešejo brbončice. Po dobrodošlici s penino na eni najbolj fotogeničnih lokacij v Beli krajini sledi delavnica peke tradicionalne belokranjske pogače. Turistična kmetija nam postreže z odličnim kosilom, nakar pa obiščemo še Hišo dobrot Bele krajine. Zaključimo pa ob vinski večerji.

Dodatne informacije in booking

Trajanje:

Doživetje traja vsaj 8 ur.

Kdaj:

Doživetje izvajamo skozi celotno leto.

Število oseb:

Minimalno 5 in maksimalno 50 oseb.

Doživetje vključuje:

dobrodošlica, delavnica peke belokranjske pogače, kosilo, spoznavanje lokalnih pridelkov v Hiši dobrot in degustacija vin z bogatim hladnim narezkom mesnin in sirov.

Cena:

78€/udeleženca

Pošlji povpraševanje

Zakaj:

Za vas pripravimo celotno storitev organizacije in izvedbe avtentičnih teambuildingov, strokovnih ekskurzij, konferenc, seminarjev ter zabav.
Ker verjamemo v trajnostni razvoj, so naši produkti avtentični, lokalni in ekološki. Izvajamo jih v naravnem okolju ob čisti in topli reki Kolpi ali v vinskih 'gorah' Bele krajine.
V letu 2020 so naše produkte preizkusili vrhunski slovenski hoteli, podjetja, turistične agencije in novinarji. Ponosni smo, da so naše animacijske igre preizkusile tudi tekmovalke Miss Slovenije za miss sveta 2019.

Smo certificirani za organizacoijo dogodkov kot Certified Incentive Specialist (SITE).

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience