Čolnarjenje po Kolpi

Vodena kanu tura po Kolpi s sprejemom in pijačo.

Reka Kolpa velja za eno najtoplejših in najčistejših rek v tem delu Evrope in je zaščitena kot naravni park. V poletnih mesecih dosega temperatura vode celo 28 stopinj in plavanje je pravi užitek. Zelena lepotica je mejna reka med Slovenijo in Hrvaško in teče čez številne manjše jezove, ki so jih nekoč uporabljali za mline na vodni pogon. Bomo obiskali s čolni tudi Hrvaško? Seveda! Reka je mirna in čolnarjenje po njej predstavlja pravo druženje polno smeha in dogodivščin. Na voljo imamo ene najboljših kanujev na tržišču slovenske znamke Roto in Elan ter vrhunsko opremo priznanih znamk Aquadesign, Scoprega, Aquarius, FeelFree in Hiko. Na voljo imamo tudi otroške reševalne jopiče.

Dodatne informacije in booking

Zakaj:

Ker je reka Kolpa ena najčistejših in najtoplejših rek v tem delu Evrope.

Kdaj:

Načeloma od maja do novembra, odvisno od vremenskih pogojev in vodostaja rek.

Trajanje:

okoli 3 ure

Primerno za:

družine, pare, prijatelje

Doživetje vključuje:

Vključeno: dobrodošlica, kanu, veslo, (brez)alkoholna pijača, brisače, rešilni jopiči, neoprenski čevlji, čelada, vodenje

Pošlji povpraševanje

Cena:

Cena: 65 € / odrasli (od 15. leta), 30 € / otroci (od 6 do 15 leta)

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.

Osebni podatki