Izposoja kanuja

Uživajte neokrnjeno naravo reke Kolpa ali reke Lahinje. Izposodite si kanu in se odpravite na pustolovščino

Tako reka Kolpa kot Lahinja sta v spodnjem toku nedvse primerni za avanturo s kanujem. Reki sta mirni, počasni, lahko rečemo da kar že ležerni. Ob prijetnem veslanju boste odkrivali vodni in obvodni svet. Lahko se tudi ustavite ter privoščite kopanje ali malico. Pravi užitek. Na voljo imamo ene najboljših kanujev na tržišču slovenske znamke Roto ter kakovostno opremo priznanih znamk Scoprega, Aquarius, FeelFree in Hiko. Na voljo imamo tudi otroške reševalne jopiče.

Dodatne informacije in booking

Zakaj:

Ker sta obe reki mirni in primerni tudi za družine z otroki.

Kdaj:

Načeloma od maja do novembra, odvisno od vremenskih pogojev in vodostaja rek.

Trajanje:

priporočamo, da skupaj načrtujemo vašo turo, da boste maksimalno uživali, ter predvsem varno prispeli na cilj

Število oseb:

en kanu sprejme tri osebe

Pošlji povpraševanje

Cena:

35€/osebo, 20€/otroci (od 4-15). Vsak udeleženec prejme veslo, čelado, neoprensko obutev in reševalni jopič ter nepremočljivo vrečo za osebne predmete. V primeru, da si zaželite tudi vodeno izkušnjo z brez(alkoholno) pijačo in prigrizekom znaša cena 50€/osebo.

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.