Reference

Smo agencija specializirana za organizacijo turističnih doživetij, teambuildingov, oblikovanje turističnih strategij in turističnih produktov, študij izvedljivosti in prijavo projektov na razpise.

Bravina d.o.o se v svojem področju dela fokusira na dva glavna sklopa storitev in produktov:

A: Receptivna turistična agencija

  • Razvoj in trženje lastnih turističnih produktov (razvoj lastnih turističnih produktov ter integralnih turističnih produktov skladnih s konceptom 5-zvezdičnih doživetij STO na področju JV Slovenije)
  • MICE segment (organizacija in izvedba srečanj, incentive, konferenc in dogodkov na področju JV Slovenije)
  • Organizacija in izvedba personaliziranih produktov za manjše skupine in zahtevnejše posameznike na področju JV Slovenije

B: Razvoj v turizmu

  • Implementacija in upravljanje procesov ter sistema kakovosti v hotelirstvu in drugih turističnih namestitvah
  • Svetovanje na področju strategij in razvoja turističnih destinacij in atrakcij
  • Priprava študij izvedljivosti in prijava na razpise

Seznam referenc

Luxury Slovenia DMC

Kot ponudnik najkakovostnejših luksuznih potovalnih izkušenj po meri, Luxury Slovenia DMC nudi svojim strankam neprekosljivo storitev in svetovanje o najustreznejših potovalnih možnostih, ki ustrezajo njihovim potrebam. Bravina Experience s ponosom sodeluje s ponudbo izbranih doživetij v Beli krajini.

V sodelovanju z Luxury Slovenia DMC smo izvedli več turističnih potovanj izdelanih po meri. Naša ekipa je soorganizirala in izvedla študijska potovanja za več kot 50 turističnih agentov in novinarjev iz celotnega sveta. Luxury Slovenia je član združenja Virtuoso, elitnega globalnega združenja najboljšu turističnih agencij na področju luksuznega turizma.

https://luxuryslovenia.eu/

Klub lastnikov Ferrari in Maserati Adriatic

V letu 2021 smo organizirali srečanje avtomobilističnega kluba lastnikov Ferrarijev Adriatic in kluba lastnikov Maseratijev Adriatic.

Na trodnevnem dogodku so se zbrali lastniki prestižnih avtomobilov znamke Ferrari in Maserati iz Slovenije in Hrvaške. Poleg panoramske vožnje smo organizirali tudi animacijsko-zabavni program na katerem smo spoznavali gastronomsko ponudbo Bele krajine, neokrnjeno naravo, razgledne točke ter seveda sodelovali v animacijski igri Ovac in iger.

www.ferrariclub.si
www.maserati-club-adriatic.com

Razvojno informacijski center Bela krajina

Razvojno informacijski center Bela krajina je osrednja razvojna agencija na področju podjetništva in turizma v Beli krajini.

V sodelovanju z RIC Bela krajina smo, poleg ostalih aktivnosti, oblikovali tudi dva integralna turistična produkta. Vinski produkt imenovan Drašički izziv združuje zabavni pohod, vinske degustacije in gastronomske dobrote. Produkt Gotschee Walden pa popotnikom odkriva 600 letno zgodovino Kočevarjev.

www.ric-belakrajina.si

www.belakrajina.si

Happy Tours

Bravina Experience je v letu 2022 postala partnerska agencija Happy Tours.

Happy Tours je eden največjih slovenskih organizatorjev potovanj s podružnicami v Veliki Britaniji, na Kitajskem, v Maleziji, v Sloveniji in na Hrvaškem. V sklopu programov Privilegium Slovenia sodelujemo z izbranimi doživetji iz Bele krajine.

www.happytours.eu
www.privilegium-slovenia.si

Roundabout Travel

Roundabout travel sodi med največje slovenske organizatorje individualnih potovanj in potovanj za manjše skupine. Ustvarjajo dnevne in večdnevne izleti po Sloveniji, Hrvaški in širše. Njihovi aduti so majhne skupine, strokovni in usposobljeni turistični vodniki, prilagodljivi načrti poti, različni izleti na izbiro gostov.

Ture so namenjene različnim starostnim skupinam in ciljnim občinstvom, ki želijo odkrivati Slovenijo in bližnjo okolico, kot jo živijo domačini.

V Belo krajino prihajajo njihovi gosti, ki si želijo spoznavati gastronomijo in outdoor doživetja.

www.travelroundabout.com

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.

Osebni podatki