BRAVINA Experience, začutite avtentično doživetje srčne dežele, Bele krajine. Spoznajte zgodbo čudovitih krajev, ki ne potrebujejo filtra. #BravinaExperience

Zakaj z nami

Bravina je belokranjska beseda za ovco starejšo od enega leta in hkrati tradicionalna belokranjska jed. Pod tem imenom smo se združili entuziasti specifičnih znanj, ki smo se po študiju vrnili v Belo krajino. Tukaj živimo in delamo, Belo krajino, kakor jo doživljamo sami pa vam predstavljamo na avtentičen in inovativen način. Ker za nas niste turisti, ampak gosti.

  • dr. Ana Logar je profesorica kemije in fizike, ki svoja znanja in izkušnje s področja pedagogike v naravoslovju uvaja v animacijske delavnice, igre in druga doživetja. Skratka, eksperimentira.

  • Gregor Jevšček je etnolog in kulturni antropolog, ki na vsakem koraku odkrije mitološke elemente pradavnine, ki so se ohranili tukaj in sedaj. V dolgoletnem delu na področju turizma je Belo krajino prebredel počez in nazaj že neštetokrat.

  • Peter Črnič preko svojih potovanj naokrog po svetu prenaša globalne ideje v lokalne prakse. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.