Žur ob Kolpi

dobrodošlica - peka belokranjske pogače - tekmovanje v mešanju špricerov - belokranjski peteroboj - jagenjček z ražnja - žur

Ste pripravljeni na pravi žur, kot ga delamo Belokranjci? Po pijači dobrodošlice in belokranjski pogači tekmovanje v mešanju špricerov. Za prvi obrok odličen golaž. Sledi tekmovalni belokranjski peteroboj z igrami, katerih korenine segajo stoletja nazaj. Za drugi obrok odličen jagenček in/ali odojček z ražnja ter prilogo ter zabava s folklorno ali glasbeno skupino. Pijačo si seveda točimo iz lesenega soda. Možnost prenočitve v lastnih šotorih ali skupinskih ležiščih.

Dodatne informacije in booking

Trajanje:

To doživetje bo trajalo ves dan in pozno v noč.

Kdaj:

Zaradi vremenskih razmer med junijem in oktobrom.

Število oseb:

Najboljše število oseb je med 20 in 80.

Doživetje vključuje:

Doživetje vključuje pijače dobrodošlice in belokranjsko pogačo, različne animacijske igre, kosilo, večerjo, pijačo, zabavni program.

Cena:

Cena se začne pri 105€/udeleženca.

Pošlji povpraševanje

Zakaj:

Za vas pripravimo celotno storitev organizacije in izvedbe avtentičnih teambuildingov, strokovnih ekskurzij, konferenc, seminarjev ter zabav.
Ker verjamemo v trajnostni razvoj, so naši produkti avtentični, lokalni in ekološki. Izvajamo jih v naravnem okolju ob čisti in topli reki Kolpi ali v vinskih 'gorah' Bele krajine.
V letu 2020 so naše produkte preizkusili vrhunski slovenski hoteli, podjetja, turistične agencije in novinarji. Ponosni smo, da so naše animacijske igre preizkusile tudi tekmovalke Miss Slovenije za miss sveta 2019.

Smo certificirani za organizacoijo dogodkov kot Certified Incentive Specialist (SITE).

 

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.