Žur ob Kolpi

Žur ob Kolpi

dobrodošlica - peka belokranjske pogače - tekmovanje v mešanju špricerov - belokranjski peteroboj - jagenjček z ražnja - žur

Ste pripravljeni na pravi žur, kot ga delamo Belokranjci? Po pijači dobrodošlice in belokranjski pogači tekmovanje v mešanju špricerov. Za prvi obrok odličen golaž. Sledi tekmovalni belokranjski peteroboj z igrami, katerih korenine segajo stoletja nazaj. Za drugi obrok odličen jagenček in/ali odojček z ražnja ter prilogo ter zabava s folklorno ali glasbeno skupino. Pijačo si seveda točimo iz lesenega soda. Možnost prenočitve v lastnih šotorih ali skupinskih ležiščih.

Dodatne informacije in booking

Trajanje:

To doživetje bo trajalo ves dan in pozno v noč.

Kdaj:

Zaradi vremenskih razmer med junijem in oktobrom.

Število oseb:

Najboljše število oseb je med 20 in 80.

Doživetje vključuje:

Doživetje vključuje pijače dobrodošlice in belokranjsko pogačo, različne animacijske igre, kosilo, večerjo, pijačo, zabavni program.

Cena:

Cena se začne pri 85€/udeleženca.

Pošlji povpraševanje

Zakaj:

Za vas pripravimo celotno storitev organizacije in izvedbe avtentičnih teambuildingov, strokovnih ekskurzij, konferenc, seminarjev ter zabav.
Ker verjamemo v trajnostni razvoj, so naši produkti avtentični, lokalni in ekološki. Izvajamo jih v naravnem okolju ob čisti in topli reki Kolpi ali v vinskih 'gorah' Bele krajine.
V letu 2020 so naše produkte preizkusili vrhunski slovenski hoteli, podjetja, turistične agencije in novinarji. Ponosni smo, da so naše animacijske igre preizkusile tudi tekmovalke Miss Slovenije za miss sveta 2019.

Smo certificirani za organizacoijo dogodkov kot Certified Incentive Specialist (SITE).

 

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience