Ovac in iger

Ovac in iger

avtentična oblačila - tekmovanje med vami, sotekmovalci in ovcami - smeh in zabava - ognjena voda - za prste obliznit hrana

Blejite z nami in našimi ovcami! Spoznajte način življenja avtohtonih slovenskih vrst ovac preko animacijske igre. Aktivno tekmujete med seboj in z ovcami ter spoznavate tradicionalne pastirske igre. Naša čredica Belokranjskih in Solčavskih pramenk, med katerimi izstopa »zvezda večera« Silvija, vas pričakujejo. Pod budnim očesom »magistra znanosti ovčjih ved« boste spoznali Belo krajino in način življenja ovac ter tekmovali v zabavnih igrah. Doživetje vključuje udeležbo na animacijskih igrah, tekmovalno opremo opravo (halje, klobuke, škornje in ostala temu trenutku primerna oblačila) in ognjeno vodo za tekmovalni pogum.

Dodatne informacije in booking

Trajanje:

4 ure

Kdaj:

Z ovcami se lahko družimo med majem in novembrom.

Število oseb:

Med 5 in 50.

Doživetje vključuje:

pijača dobrodošlice, avtentična oblačila, vodene animacijske igre, bogat narezek domačih mesnin in sirov, pijača

Cena:

35€/osebo

Pošlji povpraševanje

Zakaj:

Za vas pripravimo celotno storitev organizacije in izvedbe avtentičnih teambuildingov, strokovnih ekskurzij, konferenc, seminarjev ter zabav.
Ker verjamemo v trajnostni razvoj, so naši produkti avtentični, lokalni in ekološki. Izvajamo jih v naravnem okolju ob čisti in topli reki Kolpi ali v vinskih 'gorah' Bele krajine.
V letu 2020 so naše produkte preizkusili vrhunski slovenski hoteli, podjetja, turistične agencije in novinarji. Ponosni smo, da so naše animacijske igre preizkusile tudi tekmovalke Miss Slovenije za miss sveta 2019.

Smo certificirani za organizacoijo dogodkov kot Certified Incentive Specialist (SITE).

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience