Adrenalinski žur v Beli krajini

rafting - blejanje z ovcami - pastirske igre - pečen jagenček - žur

Po pijači dobrodošlice doživite neokrnjeno naravo reke Kolpe na tri urnemu raftingu in si privoščite kosilo z vključeno pijačo neposredno ob reki. Sledi blejanje z ovcami. Spoznajte način življenja avtohtonih slovenskih vrst ovac preko animacijske igre, kjer aktivno tekmujete med seboj in z ovcami ter spoznavate tradicionalne pastirske igre. Vrhunec večerja je pečen jagenček ali odojček na ražnju z vključeno pijačo in glasbenim programom.

Dodatne informacije in booking

Kdaj:

Ta teambuilding je lahko izvajamo v obdobju med marcem in novembrom.

Trajanje:

celodnevna aktivnost (vsaj 12 ur)

Število oseb:

Najbolj primerno število je med 10 in 50 udeleženci. 

Doživetje vključuje:

pijača dobrodošlice, rafting na reki Kolpi, kosilo, animacijska igra z ovcami in/ali belokranjske pastirske igre, večerja in zabavni program

Cena:

Cena znaša 121€/udeleženca.

Pošlji povpraševanje

Zakaj:

Za vas pripravimo celotno storitev organizacije in izvedbe avtentičnih teambuildingov, strokovnih ekskurzij, konferenc, seminarjev ter zabav.
Ker verjamemo v trajnostni razvoj, so naši produkti avtentični, lokalni in ekološki. Izvajamo jih v naravnem okolju ob čisti in topli reki Kolpi ali v vinskih 'gorah' Bele krajine.
V letu 2020 so naše produkte preizkusili vrhunski slovenski hoteli, podjetja, turistične agencije in novinarji. Ponosni smo, da so naše animacijske igre preizkusile tudi tekmovalke Miss Slovenije za miss sveta 2019.

Smo certificirani za organizacoijo dogodkov kot Certified Incentive Specialist (SITE).

 

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.