Adrenalinski žur v Beli krajini

Adrenalinski žur v Beli krajini

rafting - blejanje z ovcami - pastirske igre - pečen jagenček - žur

Po pijači dobrodošlice doživite neokrnjeno naravo reke Kolpe na tri urnemu raftingu in si privoščite kosilo z vključeno pijačo neposredno ob reki. Sledi blejanje z ovcami. Spoznajte način življenja avtohtonih slovenskih vrst ovac preko animacijske igre, kjer aktivno tekmujete med seboj in z ovcami ter spoznavate tradicionalne pastirske igre. Vrhunec večerja je pečen jagenček ali odojček na ražnju z vključeno pijačo in glasbenim programom.

Dodatne informacije in booking

Kdaj:

Ta teambuilding je lahko izvajamo v obdobju med marcem in novembrom.

Trajanje:

celodnevna aktivnost (vsaj 12 ur)

Število oseb:

Najbolj primerno število je med 10 in 50 udeleženci. 

Doživetje vključuje:

pijača dobrodošlice, rafting na reki Kolpi, kosilo, animacijska igra z ovcami in/ali belokranjske pastirske igre, večerja in zabavni program

Cena:

Cena znaša 121€/udeleženca.

Pošlji povpraševanje

Zakaj:

Za vas pripravimo celotno storitev organizacije in izvedbe avtentičnih teambuildingov, strokovnih ekskurzij, konferenc, seminarjev ter zabav.
Ker verjamemo v trajnostni razvoj, so naši produkti avtentični, lokalni in ekološki. Izvajamo jih v naravnem okolju ob čisti in topli reki Kolpi ali v vinskih 'gorah' Bele krajine.
V letu 2020 so naše produkte preizkusili vrhunski slovenski hoteli, podjetja, turistične agencije in novinarji. Ponosni smo, da so naše animacijske igre preizkusile tudi tekmovalke Miss Slovenije za miss sveta 2019.

Smo certificirani za organizacoijo dogodkov kot Certified Incentive Specialist (SITE).

 

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience