Zidanica Vrtin ***

Zidanica Vrtin se nahaja na vinodorodnih legah nad Črnomljem, od koder se razprostira čudovit pogled na celotno Belo krajino

Ena izmed 'vinorodnih gora' Bela krajine je tudi Tanča Gora. Družina Vrtin je tukaj ustvarila prijetno zidanico z 12 ležišči, kjer boste uživali v sončnih jutrih in se pozabavali ob vinski kupici ob večerih. Zidanica je primerna za več družin ali skupino prijateljev, ki si želijo oddih preživeti v Beli krajini. Zidanica je le 7km oddaljena od Črnomlja, v neposredni bližini kolesarskih in pohodniških poti ter kostanjevih gozdov. Od tukaj se lahko odpeljete do reke Kolpe ali pa na kakšno drugo dogodivščino, ki jo ponuja Bela krajina.

Dodatne informacije in booking

Sobe:

Zidanica ima pet sob. V pritličju soba z zakonsko posteljo. V nadstropju dve sobi z zakonsko posteljo ter eno enojno posteljo ter dve sobi z dvema enojnima posteljama. Zidanica ima skupno 12 ležišč.

Čas bivanja:

Minimalni čas bivanja je 2 nočitvi. Prihod možen po 14.00 uri, odhod do 10.00 ure zjutraj.

Oprema:

TV, 2x WC in tuš, 2x opremljena kuhinja, jedilnica, kamin, centralno ogrevanje, balkon, velika terasa, zunanji kamin, ležalniki, prostor za druženje, WiFi, pomivalni stroj, pralni stroj

Cena:

Cena znaša 25€/osebo

Turistična taksa znaša 1,80€ na osebo na noč in ni všteta v ceno.

Način plačila:

turistični vavčerji / gotovina / bančno nakazilo

Rezervacije in info:

booking@bravina.si

040 593 191 (Gregor)

brezplačno individualno svetovanje o nastanitvah, animacijah in aktivnostih v Beli krajini.

Kje se srečamo:

Zidanica Vrtin, Tanča Gora 93, 8340 Črnomelj

Pošlji povpraševanje

Opcijsko:

Degustacija 5 sort vin iz lastnega vinograda, organizacije večerje, piknika, zabave itd.

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.