River Kolpa Apartment Griblje

Čudovit apartma v vasi Griblje v neposredni bližini reke Kolpe.

Obnovljena tradicionalna kmečka hiša se nahaja v vasi Griblje v Beli krajini, v bližini reke Kolpe. Kolpa je primerna za kopanje, čolnarjenje ali plavanje, saj se v poletnih mesecih segreje tudi do 30 stopinj in je od apartmaja oddaljena le 10 min peš. Apartma je na odlični lokaciji od koder se lahko sprehodite po okolici ali kolesarite po ravninskem delu Bele krajine.

Dodatne informacije in booking

Kdaj:

Osprto med majem in oktobrom

Kje se srečamo:

Na naslovu Griblje 70, 8332 Gradac

Način plačila:

s turističnimi vavčerji, gotovino ali preko računa

Število sob:

Apartma ima dve sobi. Ena soba z največjo zakonsko posteljo daleč naokoli. Druga soba ima dva pograda, torej za 4 osebe.

 

Čas bivanja:

minimalen čas bivanja je 2 noči

Več informacij:

booking@bravina.si
040 593 191 (Gregor)
Brezplačno individualno svetovanje o nastanitvah, animacijah in aktivnostih v Beli krajini.

Cena:

do 5 oseb  - 120€/noč

6 oseb 135€/noč

7 oseb - 150€/noč

Turistična zaksa znaša 1.80€/dan in ni všteta v ceno.

Za vas:

čas prihoda ob15.00 ure dalje, čas odjave do 11.00 ure

 

Pošlji povpraševanje

Oprema:

mikrovalova pečica, pekač za peko palačink, smoti maker, grelnik vode, indukcijski kuhalnik, 2 x hladilnik, električni žar, kava avtomat, klimatska naprava, brezplačno parkirišče, wi-fi, TV z ravnim zaslonom, ipd.

Starejša obnovljena počitniška hiša ima tudi lepo urejen vrt, na katerem vas čakajo ležalniki za sprostitev, jacuzi z doplačilom, zunanja kuhinja z žarom.

 

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.