Gostilna Muller - Hotel ***

Gostilna Muller - Hotel ***

Družinska restavracija in hotel Muller deluje že od leta 1965. Od letos obnovljena in v popolnoma novi podobi. Darilo in popust na doživetja.

Gostišče se nahaja ob starem mestnem jedru Črnomlja, v neposredni bližini sotočja rek Lahinje in Dobličice. Črnomelj je odlična izhodiščna točka za odkrivanje Bele krajine. Za vse tiste, ki iščete kvalitevno ponudbo lokalno pridelane hrane ter nove in sodobno opremljene sobe je to prava rešitev. Njihova posebnost so sveže, doma pečeni kruhki in pogače, ponudijo vam tudi pestro izbiro mesnih, brezmesnih in ribjih jedi, poleg tega pa bogato izbiro lokalnih vin. V letu 2020 so popolnoma prenovili tako restavracijo kot tudi sobe. Po mnenju gostov nudi Gostilna Muller izjemno dobro kvalitetno storitev za prijazno ceno. Pri rezervaciji preko naše agencije prejmete sladko darilo dobrodošlice ter 10% popusta na družinsko doživetje Izidor ovčice pasel ali animacijo Ovac in iger.

Dodatne informacije in booking

Kje se srečamo:

Gostilna Müller, Ločka cesta 6, 8340 Črnomelj

Sobe:

Na voljo so naslednje sobe:

2x enoposteljna soba

1x dvoposteljna soba

4x dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem

2x troposteljna soba

Oprema:

Vsaka soba ima svojo kopalnico s straniščem in tušem, v vsaki sobi je brezplačen brezžični internet, televizor z veliko izbiro programov, klima in manjši hladilnik.

Cena:

enoposteljna soba: 45€/noč

dvoposteljna soba: 70€/noč

dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem: 90€/noč

troposteljna soba: 95€/noč

 

V ceno je vključen zajtrk v restavraciji.

Cene so z DDV. V ceni ni vključena turistična taksa, ki znaša 1,80€/osebo/noč.

Način plačila:

Plačilo je možno z gotovino, s kartico, predplačilom ali preko turističnega vavčerja.

Druge storitve:

Če si boste zaželeli rekreacije si lahko najamete kolo in se podate v okolico po mnogih označenih kolesarskih poteh. Odpočijete si lahko na letnem vrtu ob mirnem toku reke Lahinje.

Pošlji povpraševanje

Več informacij:

booking@bravina.si

040 593 191 (Gregor)

Brezplačno individualno svetovanje o nastanitvah, animacijah in aktivnostih v Beli krajini.

 

Pri rezervaciji preko naše agencije prejmete sladko darilo dobrodošlice ter 10% popusta na družinsko doživetje Izidor ovčice pasel ali animacijo Ovac in iger.

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience