Apartma Pr Koprčevih

Apartma se nahaja na idilični lokaciji med vinogradi na gričku sv. Urbana pri Metliki

Posest Pr Koperčevih, katero sestavljajo apartma, park, bovling in nogometno igrišče upravlja mlada štiričlanska družina. Apartma se nahaja neposredno ob priljubljeni pohodniški Urbanovi poti. V neposredni okolici so vinogradniške lege in kostanjev gozd. Bela krajina pa ponuja mnoge družinske aktivnosti od kolesarskih izletov z navadnimi ali e-kolesi, animacijskimi igrami, kulinaričnimi delavnicami, degustacijami do kopanja v reki Kolpi.

Dodatne informacije in booking

Čas bivanja:

minimalni čas bivanja 2 nočitve, prijava možna po 14.00 uri, odhod do 10.00 ure zjutraj

Število sob:

En apartma v turistični zidanici, dve spalnici, ena soba z zakonsko posteljo, ena soba z zakonsko posteljo ter pogradom, skupno 6 ležišč, možnost dveh dodatnih ležišč na kavču.

Oprema:

TV, WC in tuš, opremljena kuhinja, jedilnica, kamin, klima, co2 detektor, centralno ogrevanje, terasa, zunanji kamin, ležalniki, park, namizni nogomet, balinišče, nogometno igrišče na umetni travi, urejeno parkirišče.

Cena:

Apartma: 30€/osebo

Možnost koriščenje turističnihi vavčerjev.

Turistična taksa znaša 1,80€ na osebo na dan in ni všteta v ceno.

Način plačila:

turistični vavčerji / gotovina / bančno nakazilo

Rezervacije in info:

booking@bravina.si

040 593 191 (Gregor)

brezplačno individualno svetovanje o nastanitvah, animacijah in aktivnostih v Beli krajini.

Brezplačno:

uporaba zunanjega žara in kamina ter nadkrite terase, gugalnice in ležalnikov, parkovnih površin, namiznega nogometa, družabnih iger, dobrodošlica

Pošlji povpraševanje

Lokacija:

Apartma Pr Koprčevih, Grabrovec 58, 8330 Metlika

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience

Peter Črnič
Peter Črnič
avanturist | vodja | svetovalec

Peter se je na svojih potovanjih že neštetokrat izgubil in zmeraj vrnil z novimi dogodivščinami. Kljub temu, da je strokovnjak s področja hotelirstva, je zaljubljen v naravo in naj vas ne preseneti, če ga srečate z nahrbtnikom sredi gozda.

Gregor Jevšček
Gregor Jevšček
turistični vodnik | raziskovalec | organizator

Gregor je Belo krajino preveslal, prekolesaril, prehodil, prevozil in raziskal. Kot etnolog in kulturni antropolog pogleda za vsak vogal in povsod odkrije kakšno pravljico ali mitološkega junaka, skritega v drevesnih krošnjah ali pa pod lesenim tramom starodavne hiše.

Dr. Ana Logar
Dr. Ana Logar
popotnica | kemičarka | raziskovalka

Ana v erlenmajerici naravoslovje zmeša s turizmom. Malo se zabliska, malo zadimi in že nastaja nova igra. Sicer profesorica kemije in fizike, ampak navdušena popotnica po domačih in tujih deželah.