Doživetja

Bravina je majhna čreda lokalnih entuziastov, ki vam bo predstavila zanimive ljudi, nenavadne prigode in ležerni način življenja v Beli krajini. Če se vam zdi lazenje po gozdovih, tekanje za ovcami, veslanje po rekah in vlaženje grla v zidanicah kot dobra zabava, ste na pravem mestu.

Izidor ovčice pasel

Belokranjci smo izjemno navezani na ovce. Opevamo jih v ljudskih pesmih, iz volne izdelujemo tople nogavice, iz mleka odličen sir, v slast nam je jagenček na ražnju.

Družinska dogodivščina spoznavanja belokranjskega življenja je sestavljena iz spoznavanja in hranjena ovac, ogleda kmetije, kreativne delavnice polstenja volne, tradicionalnih pastirskih iger ter za nameček prave pastirske malice pri odprtem ognju ob belokranjski pesmi. Srečamo se na Ekološki kmetiji Totter v Gribljah, od koder se odpravimo do stoletnega kozolca, tam pa se v družbi meketanja ovac in zabavnih oslov začne naša belokranjska pustolovščina polna zank in ugank. Animacija je primerna za družine z otroki od 3-12. leta starosti in se izvaja v vsakem vremenu.

Dodatne informacije in booking

Zakaj:

Ker bo spoznavanje in druženje z ovcami v zabavo celotni družini. Otroci bodo imeli priložnost spoznavati in srečati ovce, izdelati spominek ter se posladkati z domačim sokom. Igrali se bomo tudi pastirske igre.

Kdaj:

Po dogovoru.

Trajanje:

2 uri

Kje se srečamo:

Ekološka kmetija Totter, Griblje 13, 8332 Gradac

Primerno za:

družine z otroki od 3 do 12 let

Doživetje vključuje:

animacijo v trajanju 2 uri, voda, pastirska malica

Cena:

15€/osebo

Način plačila:

predračun ali gotovina

Več informacij:

Več informacij:

  • info@bravina.si
  • 040 593 191
  • brezplačno individualno svetovanje o nastanitvah, animacijah in aktivnostih v Beli krajini
Pošlji povpraševanje

Opcijsko:

Narezek domačih mesnin Ekološke kmetije Totter: 5€/osebo

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience