Doživetja

Bravina je majhna čreda lokalnih entuziastov, ki vam bo predstavila zanimive ljudi, nenavadne prigode in ležerni način življenja v Beli krajini. Če se vam zdi lazenje po gozdovih, tekanje za ovcami, veslanje po rekah in vlaženje grla v zidanicah kot dobra zabava, ste na pravem mestu.

Bela krajina v 6 urah

Gremo na potep po Beli krajini odkrivat kako je bila ta dežela prvo osvobojeno ozemlje v Sloveniji v drugi svetovni vojni, zakaj je dobila Bela krajina takšno ime in koliko cerkvic lahko preštejemo iz sv. Ane.

Najprej si bomo ogledali edinstveno letalo DC-3, ki je muzejski spomenik in pripoveduje junaško zgodbo o osvoboditvi več kot stotih zavezniških vojakov v času II. sv. Vojne. Po gozdni cesti bomo nadaljevali pot do reke Krupe in si ogledali enega največjih in najlepših kraških izvirov v Sloveniji. V brezovih gozdovih bomo spoznali kako je Bela krajina dobila ime in naredili kakšno romantično fotografijo, nato pa bomo obiskali še vinorodne hribe okoli cerkvice sv. Ane. Vrhunec dneva bodo igre, kjer boste ob meketanju ovac spoznavali njihovo milo naravo, ter se z njimi igrali.

Dodatne informacije in booking

Zakaj:

Ker samo v šestih urah, za ugodno ceno, ubiščete nekaj najlepših kotičkov Bele krajine ter se nasmejite avtentični igri z ovcami.

Kdaj:

Vsako soboto med 13.00 in 19.00 uro

Trajanje:

Vsaj 6 ur.

Kje se srečamo:

Po dogovoru

Primerno za:

prijatelje, seniorje, manjše skupine, pare

Število oseb:

Najmanj 4 in največ 8

Doživetje vključuje:

Prevoz s klimatiziranem kombijem in profesionalno vodenje, kozarec penine, vstopnino na igre z ovcami, sok, vodo.

Način plačila:

predračun, gotovina

Za vas:

brezplačno individualno svetovanje o nastanitvah, animacijah in aktivnostih v Beli krajini.

Več informacij:

  • info@bravina.si
  • 00386 40 593 191 (Gregor)
Pošlji povpraševanje

Cena:

62€/osebo

Zakaj z nami?

Predstavitev ekipe Bravina Experience